Menu

Nieuws

Nieuws index

Index

Algemeen nieuws Witteveen Projectinrichting

Disc van Palmberg in de top 100 van Das Buro

Orgatec 2016 - Palmberg Orgatec 2016 - Palmberg
Previous Article
Palmberg P4 kasten - mooie flexibele ruimteverdeler voor kantoor! Palmberg P4 kasten - mooie flexibele ruimteverdeler voor kantoor!
Next Article
Disc van Palmberg in de top 100 van Das Buro

Disc - de innovatieve en flexibele akoestische wand van Palmberg

Met DISC draait u het volume in uw kantoor eenvoudig naar beneden
Flexibiliteit is troef met het nieuwe akoestische element van Palmberg: DISC. Hoe u het ook draait en in de ruimte beweegt, de DISC staat altijd goed. Alhoewel uit het kantoor van vandaag – en van morgen in ieder geval – de Compact Disc allang is verdwenen, heeft PALMBERG met de vorm van haar nieuwe ruimteverdeler DISC een hommage aan de CD ontwikkeld.. De „DISC“ is vernoemd naar haar vorm en levert de gebruiker niet alleen een visuele privacy door een pinbaar privacyscherm, maar absorbeert bovendien ook het geluid op de werkplek waardoor de concentratie van de office-worker verbetert. De schijf kan snel en eenvoudig van A naar B in de ruimte worden verplaatst door een soepele rotatie, zonder daarbij de rug te belasten.

Citaat uit het tijdschrift Das Buro, top100 2019:
De DISC van PALMBERG is een innovatieve ruimteverdeler voor open kantoorlandschappen. Het geeft een optische meerwaarde aan de ruimte en dient als pinbaar privacyscherm. Bovendien absorbeert DISC geluid en bevordert daarmee het geconcentreerd werken. Door een soepele rotatie laat het zich eenvoudig in de ruimte verplaatsen, zonder daarbij de rug te belasten.

Zie ook onderstaande Disc foto-album

De Disc is een ronde, mobiele absorber met een schijf-doorsnede van 1600 mm. De bodemplaat is zwevend. Het zijdelingse frame zorgt voor stabiliteit en is in een open en gesloten uitvoering verkrijgbaar. De DISC-schijf is met stof bespannen [akoestische variant] of in melamine uitvoering verkrijgbaar.

Meerdere prijzen voor de Palmberg Disc in 2020:

 

 

/ Author: Robin Witteveen / Number of views: 307768 / Comments: 0 / Rate this article:
No rating
Print